söndag 28 oktober 2012

MIN HELG


Helluuu! :)

Kom hit till Åse i Fredags eftermiddag, då bjöds det på tacos. Mums! Framåt kvällen stack vi till gymmet, något förvirrad med allt nytt eller ja mycket! Fyfasen, jag var som en nybörjare igen.. Huja, tacka vet jag AK Björnen! Men vi körde iaf ett pass på dryga 45 minuter, ett axelpass blev det efter några om och men.



Lördagen startade vi med en morgonpromenad, frukost, fix med smink sen for vi till Varberg. En heldag, strålande sol och sååå himla härligt väder. Älskar Varberg, mysig stad!


Först ut var till Östra Tullhuset. Ett liten stuga med fullproppat med antika prylar. Blev helt kär där inne, hittade allt lite saker hem. Men det var så mycket grejer så man knappt kom fram, ååh ville ha med mig typ allt hem! 




Thai/sushibuffé gottade vi oss med. Med lite mat i magen fortsatte vi in mot stan och strosade runt. Riktigt mysigt hade vi det!


Denna morgonen startade vi med ett pass på gymmet, beeen !! Åh kul att köra med syrran, en liten vissen en där inne. Tötta ;) Efter en timme var vi helt färdiga, möra små stackars ben staplade hem för en välförtjänt frukost. 

Nu ska vi fixa naglarna, sedan laga mat. I eftermiddag går tåget hem



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...