söndag 14 november 2010

Söndag morgon

Morrn morrn! 

Nemo väckte mig imorse runt halv 8, han låg på mitt bröst och kurra och småmös. Men efter ett stund tog lekenergin över :-P Då blev de fart i lillen. Låg väl i sängen en kvart innan vi gick upp - mys 
Han sprang runt med en jäkla fart i rummet och studsa och kurra, sen fick han sin frukost - Gourmet mat och kattmjölk :-) Då vart han nöjd , sen va de fart  i han igen.

Har fått i mig  frukost , valde att käka nåt annat än gröt för omväxlingens skull. Åh mätt som en chajse! Blev nog lite mycket där för min mage. Men frukost är frukost och den absolut viktigaste och godaste målet på hela dan :-)
Gud va otroligt j*vla gött de ska bli o komma igång med träningen imorgon!! Tatueringen läker för fulla muggar, och skorporna börjar lossna så nu är jag igång igen. Ialf i en vecka sen kör jag på´t igen, och ännu en veckas vila . Men sen sen då finns de fasen inget som kan stoppa mig. Oh no hell no :-) Linda = pumpa muskler bränna fett! Oh yes!! *mohaha*

 ________________________________________________

Glömde berätta om mina chokladbollar. 
& ja jag tyckte dom va goda :-) Lite annorlunda smak/syrlig smak men de är kesellan som gör de.
Visst de blir ju inte exakt samma som vanliga feta chokladbollar men jag äter hellre mina prottebollar än fetisar ;-)
Mamma & Frans tyckte om dom så de är ju ett steg i rätt riktning (dom brukar i vanliga fall inte gillar "smalvarianter" , men detta gick hem) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...