lördag 26 december 2009

26:e december

Fasen va snö de har kommit inatt, 10cm om inte mer. Var ute och skottade snö imorse i mer än 1timme, kan ju säga att de var riktigt jobbigt. Men de positiva är ju att man fick sig lite motion hehe.
Kim skulle till tågstationen imorse, så Frans gick ut o startade bilen och skotta lite runt omkring bilen men så kommer Mats (grannen) och säger att de är ingen idé att ens försöka åka ut med bilen för man kommer inte fram. Så han erbjöd sig att skjutsa Kim till jvstn , de var väldigt snällt av han. (han var ändå ute och körde, o han skulle iväg till jobbet igen) Och nu när jag har kommit in så tro på fan att Mats kommer med stora traktorn och plogar bort all snö :-P Här har jag och Frans stått ute o skottat snö i över en timme så tar han de bara på ett kick haha. Men men , han tar ju alltihop här på gatan så :-)
Mormor & morfar skulle egentligen åkt hem idag, men dom får stanna kvar en dag till. Man kommer ju inte speciellt långt nu när de ser ut som de gör på vägarna. Men de är ju trevligt att dom stannar en dag längre :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...