onsdag 16 december 2009

Godmorgon

Godmorgon folk
Har nyss käkat frulle, nu sitter jag här och lyssnar på Collins Kids..
Ledig idag, men ska med en tjej som både går på Särvux och jobbar på Cafét hem idag . Så börjar klockan 15.00-21.00 . Först ska vi hem till henne och äta mat, sen ska vi till IOGT där de ska vara en julfest för alla dom som bor på boendet och några andra som ska dit också. De blir nog kul :-)
Nu är sotarn här, och för en liten stund sen så var han uppe på taket och rörde i skorstenen , då blev Molly väldigt nyfiken på vad de var som lät inne i kaminen så hon ställde sig på kanten av den och bara tittade in i kaminen haha. Hon är så söööt !
Nyfiken liten krabat lilla molly :-)

Åh nu är de riktigt mysväder ute :-) Massa snö! Har kommit mer än vad de var igår, jag hoppas verkligen att de ligger kvar nu. Fast idag blåser de nå fruktansvärt mykt.
Ska upp till köpingen senare och köpa ett paket, ett sånt paket man skickar iväg på posten (ska skicka iväg Elinas julklapp) . Måste skicka iväg de idag, innan de blir försent. Vill gå upp och inte åka bil , så har tjatat på mamma att hon ska gå med men hon är så jävla lat :-P Men jag ska allt få med henne på en promenad, kan hon gött ha och Frans med för den delen hehe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...